Friss topikok

  • Ferike30: Már csak 1118 km van hátra? Ráérünk,max. miénk lesz az első járókeretnyom a Nagy Milicen. :) (2011.03.22. 21:02) Az első OKT szakasz
  • Ferike30: Azért feltölthetnél valami saját képet, pl. a pózolós csoportképünket :) De jó! (2011.03.22. 20:59) Mászóhelyek 1. - Oszoly
  • pecs2010: Sziasztok, ajánlom a facebook-os tiltakozó oldalt az átnevezéses szörnyűség ellen: www.facebook.c... (2011.03.21. 23:00) SkyCourt

SkyCourt

2011.03.20. 16:41 - Foldlako

Címkék: rendezvény skycourt liszt repülőtér

A mai kirándulásunk a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (született ferihegyi repülőtér) 2A és 2B terminálját összekötő csarnok területére vezetett, ahol a megnyitás előtti nyílt nappal szórakoztatták a nagyérdeműt.

De ne szaladjunk ennyire előre. A hivatalos kiírás alapján a nyílt nap alkalmából a Nyugati térről, a Skála előtti megállóból transzferjáratokat indítanak a reptérre. Sajnos, hiába vártunk, fél órán keresztül nem jött. Ez csak kismértékben szegte kedvünket, enyhe "magyarisztánozás" kíséretében elindultunk a metró felé, amiben szerencsére nem kellett csalódnunk, hiszen hozta az elvárt minőséget. Kőbánya-Kispest végállomásnál szembesültünk a Pusztulással. Mindenütt szemét, sitthegyek, kosz és rendezetlenség. Itt megtaláltuk a BKV Airport transzferjáratát, amelyet a 200Exclusive viszonylat alatt tartanak nyilván, ezzel 20 perc zötykölődés alatt eljutottunk uticélunkhoz.

A SkyCourt a buszról leszállva egy újonnan épített luxusraktárra hasonlít, belülről ugyanakkor egy több szintes exkluzív utasváró. Idézném a reptér honlapján található leírást:

"Ismerje meg a Budapest Airport Élményterminálját, ahol a repülés élménye már a földön elkezdődik. Jöjjön el és nézze meg Budapest új büszkeségét, ahol az egyedülálló építészeti megoldások, a megújuló repülőtéri vásárlás és az utazás élménye vár Önre. Fedezze fel a legismertebb magyar és nemzetközi márkákat felvonultató üzleteket, kóstoljon bele az éttermek, bárok, kávézók sokaságának gazdag kínálatába! Eközben a forgalmi előtérre nyíló lenyűgözően hatalmas üvegfelület mindig emlékeztetni fogja: Ön a repülőtéren jár."

Amikor odaértünk, éppen gyermekműsor folyt, de a hétvége során számos egyéb rendezvény, köztük még X-Faktor koncert is szórakoztathatta a közönséget. 

Összességében egy kellemes vasárnap délelőtti kiruccanást nyújtott a csarnok megtekintése.

További információk a budskycourt.hu/ címen találhatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://lacivagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr772756255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pecs2010 2011.03.21. 23:00:00

Sziasztok, ajánlom a facebook-os tiltakozó oldalt az átnevezéses szörnyűség ellen:

www.facebook.com/EzFerihegyNemLisztFerihegy


süti beállítások módosítása